Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

02.10.2012 .ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΓΕΤΩΝ



ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ .. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 2 - 10 - 2012 ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

 ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ  ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!! 

 
ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ! ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!!!!!

 

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την βράβευση του οργανισμού EI-END ως ελλήνων ευεργετών που έλαβε χώρα την 1η Οκτωβρίου του 2012 στον χώρο του Γραφείου Ενημέρωσης στην Ελλάδα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, στην Λεωφόρο Αμαλίας 8 στην Αθήνα. Είναι οι μέρες που έγινε η κατάθεση των 600 δις δολ. και ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Δεν είχε μάθει ακόμα τους όρους…

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να αναγνωρίσετε τον καθηγητή Ανδρέα Αθηναίο
κατά την βράβευση του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη, ως προέδρου του οργανισμού ΕΙ-E.N.D.* * *
Βιογραφικό:
Καθηγητής Ανδρέας Π. Αθηναίος
Post Doc, Ph.D. M.A., M.C.P., B.A.
University Of Pennsylvania, Case Western Reserve University U.S.A.
Lindaback Award For Teaching Excellence
Villanova University
Fomer Minister Dld
τ. Νομάρχης
Σύμβουλος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
πρ. Πρόεδρος Εταιρείας Πανεπιστημίου Αιγαίου
Την ίδια ημέρα η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών με Πρόεδρο τον Ανάστο Δημητρόπουλο, στα πλαίσια της Ημέρας Μνήμης και Τιμής των Εθνικών Ευεργετών οργάνωσε Συνέδριο Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα:  “ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΣ”. Στο δελτίο Τύπου της εκδήλωσης, θα βρείτε τα ονόματα των συμμετεχόντων και μεταξύ αυτών τα ονόματα των Αρτέμη Σώρρα , Μανώλη Λαμπράκη και Αντώνη Βαλσαμάκη με την επισήμανση ιδιότητας “(END)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια