Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελλάνιος Συντονισμός, στον ιερό αρχαιολογικό χώρο στο Δίον Κατερίνης

 

 Γιώργος Κυριακέλης

Στις 3/3/2024, τα μέλη του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού Ε5 (Έλευσις Ενωμένων Ελεύθερων, Ενεργών Ελλήνων) τιμήσαμε με την παρουσία μας τον ιερό αρχαιολογικό χώρο στο Δίον Κατερίνης, όπου πραγματοποιήθηκε Ιερός Ελλάνιος Συντονισμός από ομόνοες ψυχές.
Ο Ε5 μέσα από τους Ελλάνιους Συντονισμούς, επαναφέρει στην μνήμη μας ότι πρέπει να εκτελούμε δράσεις και διαδικασίες όλοι μαζί συλλογικά, ως μια αδιαίρετη μονάδα ολότητα, όπου ο στόχος και ο σκοπός που βρίσκεται πάντα στο κέντρο της ολότητας των ομόκεντρων κύκλων, (δηλαδη της συλλογικης μας ύπαρξης), ενώνει και συντονίζει όλα και τα πάντα σε μια κοινή συλλογική δίκαιη δράση.
Στεκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο, δίνοντας τα χέρια, πλέκοντας έτσι μια ανθρώπινη αδιαπέραστη αλυσίδα, όπου κανένας και τίποτα δεν μπορεί να εισέλθει, να αλλοιώσει, να καταστρέψει, να παραχαράξει, θυμόμαστε ότι ως άνθρωποι, οφείλουμε να είμαστε πάντα ενωμένοι και ορκιστήκαμε στην απελευθέρωση της πατρίδος μας, στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας με Αξίες, Αρχές και Δίκαιους Νόμους, διοτι οι όρκοι είναι νόμοι και οι νόμοι πρέπει να εκτελούνται.
Ορκιστήκαμε στην συνέχιση της ολοκλήρωσης του σχεδίου επανόρθωσης όλων των προγόνων μας, όπως Φιλίππου - Αλεξάνδρου, που εκτελέιται εδώ και χιλίαδες χρόνια για τους Έλληνες και τους ανθρώπους σε όλη την Γη.
Τεράστια σχέδια επανόρθωσης του δικαίου όλων των ανθρώπων προδόθηκαν και αυτό είχε ένα τεράστιο κόστος για όλους μας, διότι με την προδοσία των σχεδίων αυτών όλος ο πλανήτης παρέμεινε σκλαβωμένος μέσα στην φυλακή της λήθης, μέσα σε έναν εντελώς εκτροχιασμένο τρόπο ζωής που εισήλθαμε όλοι, βιώνουμε τελείως εκτός του πραγματικού στόχου και σκοπού της δημιουργίας μας, ως ανθρώπινο γένος.
Για αυτό ακριβώς είναι ανάγκη καθένας από εμάς, να κρίνει και να αποφασίσει αυτή την στιγμή, ποια θα είναι η πορεία η δική μας και των επόμενων γενεών στην ροή της Ιστορίας.
Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, η Ελληνικότητα βάλλεται συνεχώς και αδιαλείπτως με εκατοντάδες μεθόδους, για αυτό ο πανανθρώπινος οργανισμός Ε5 καλεί και προσκαλεί κάθε άνθρωπο, από κάθε μέρος του πλανήτη, αναιξεραίτως πεπειθήσεων και ιδεολογιών, να εισέλθει στην τεράστια διαδικασία ενθύμισης, προάσπισης και ανάδειξης της Ελληνικότητας, η οποία υπήρχε, υπάρχει και είναι ιερό καθήκον μας, να υπάρχει για πάντα.
 
 

Παρακολουθήστε το Δρώμενο, στο Δίον:

Δεν υπάρχουν σχόλια